53.880.000 ریال
52.880.000 ریال
82.080.000 ریال
53.880.000 ریال
16.500.000 ریال
117.700.000 ریال
19.500.000 ریال
78.880.000 ریال
53.880.000 ریال
77.720.000 ریال
72.080.000 ریال
50.880.000 ریال
78.800.000 ریال
58.800.000 ریال
42.200.000 ریال
53.880.000 ریال
جعبه آتش نشانی یا فایرباکس (Fire Box) یکی از تجهیزات ایمنی می باشد که بر اساس قانون، نصب آن در مکان هایی که احتمال بروز آتش سوزی وجود دارد، ضروری است. در جعبه آتش نشانی لوازم و تجهیزات لازم برای مقابله با آتش سوزی مثل کپسول و قرقره شیلنگ آتش نشانی و سایر وسایل اولیه امدادی تعبیه می شود تا در صورت بروز حادثه در محل، بتوان به سرعت از آن ها برای مهار آتش و کاهش خسارات احتمالی از آتش سوزی استفاده نمود.
جعبه f آتش نشانی و وسایل داخل آن در هنگام بروز آتش سوزی در ساختمان ها جز حیاتی ترین امکانات برای مقابله با آتش می باشند. از آنجا که حریق و آتش سوزی در طول تاریخ از مواردی بوده که سلامت و امنیت بشر را تهدید کرده، انسان ها کوشیده اند تا همیشه برای مواجهه با آن تمهیداتی را از قبل اندیشیده باشند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی در زمینه تجهیزات آتش نشانی و همچنین لزوم استفاده از آن ها برای تامین امنیت و جلوگیری از آسیب های ناشی از آتش سوزی در ساختمان ها و امکان مختلف، لزوم استفاده از تجهیزاتی مثل جعبه آتش نشانی و کپسول آتش نشانی بر هیچ کس پوشیده نیست لذا استفاده از جعبه های آتش نشانی به عنوان یکی از المان های مهم در طراحی و ساخت ساختمان ها و بناهای مختلف، ضروری می باشد. مزینانی تولید کننده انواع فایر باکس رو کار و توکار می باشد که برای تهیه این جعبه های آتش نشانی و سایر تجهیزات اطفاحریق می توانید به فروشگاه اینترنتی مزینانی مراجعه نمایید.
یکی از بهترین و کارآمدترین تجهیزات در سیستم اطفا حریق دستی در ساختمان های اداری، مسکونی و کارگاه ها و… جعبه آتش نشانی است. جعبه های آتش نشانی این روز های تبدیل یکی از تجهیزات آتش نشانی مفید و موثر برای کنترل حریق در اوایل آتش سوزی هستند و می توانند در کاهش حرارت محیط، کاهش دود و جلوگیری از آتش سوزی به کمک شما بیایند. از طرفی جعبه های آتش نشانی می تواند توسط ماموران آتش نشانی برای اطفاء حریق به صورت کامل استفاده شود. در ادامه این مطلب از گروه مزیانی قصد داریم اطلاعات مفید و دقیقی در خصوص فایرباکس به شما بدهیم و شما را با آن بهتر آشنا کنیم و برای این کار ابتدا با شبکه آب رسانی جعبه آتش نشانی شروع می کنیم.
شبکه آب جعبه آتش نشانی یک سیستم لوله کشی آب مشخص است که از سطح زمین تا بالای ساختمان کشیده شده است و در هر طبقه به جعبه های آتش نشانی متصل شده است و آب رسانی به فایرباکس را بر عهده دارد.
انواع سیستم های آبرسانی جعبه آتش نشانی که به آنها رایزر هم می گویند عبارتند از:
سیستم رایزر تر: این نوع شبکه لوله کشی از کف ساختمان تا بلندترین قسمت ساختمان ادامه دارد و به آب شهری وصل می باشد و همیشه لوله ها دارای آب هستند و در هر لحظه می توانید از آنها استفاده کنید و بیشتر برای جعبه های آتش نشانی هوزریلی استفاده می شود.
سیستم رایزر خشک: این نوع سیستم آب رسانی فایر باکس همانطور که از نام آن پیداست، در حالت عادی خشک است و آبی درون آن نیست و برای استفاده از آن باید لوله ای که در طبقه همکف یا در نزدیک ورودی ساختمان است به پمپ های آتش نشانی وصل شود و آب را در آنها پمپاژ کنند. فایرباکس های دارای شیلنگ برزنتی معمولا دارای این نوع سیستم آب رسانی هستند.
در این قسمت نکات مهم در خصوص استاندارد نصب جعبه آتش نشانی را با هم بررسی می کنیم.
فاصله ی فایرباکس ها از یکدیگر می بایست حداکثر 30متر باشد تا در مواقع بوجود آمدن مشکل در عملکرد هریک ، دیگری آن را همپوشانی نماید.
شعاع پوشش اطفایی هر فایر باکس 20 متر می باشد که کمترین فشار در آخرین خروجی نباید کمتر از 2 بار باشد.
اصولاً فایرباکس در راه پله های فرار، پاگردها، درب ورودی ساختمان ها، دالان ها و سایر نقاط مورد نیاز نصب می گردد.
فایرباکس روکار 130cmبالاتر از کف ساختمان ،بر روی دیوار و در محل قابل رویت عموم نصب می گردد .
این نوع جعبه آتش نشانی دارای شیلنگ آتش نشانی لاستیکی هستند و بیشتری موارد استفاده از آن ها در ساختمان هایی با کاربرد مسکونی و اداری است، شیلنگ آتش نشانی استفاده شده در این جعبه ها دارای قطر 19 میلیمتر است و بر روی یک قرقره مخصوص قرار دارد. آب رسانی به شیلنگ از طریق هرزگرد برنجی مرکز قرقره انجام می شود و همه افراد به راحتی می توانند از این نوع شیلنگ استفاد کنند و کار کردن با آن هیچ مهارت خاصی لازم ندارد و نیازی به آموزش دیدن برای استفاده از آن نیست.
این نمونه شیلنگ برای خاموش کردن آتش سوزی های شدید تر به کارمی رود و استفاده از آن ها نیاز به آموزش های خاص آتش نشانی را دارد و فقط آتش نشان ها از آنها استفاده می کنند. از این نمونه جعبه آتش نشانی در کارخانه ها، پارکینگ ها، فروشگاه استفاده می شود. برای خرید و اطلاع از قیمت انواع جعبه آتش نشانی از جمله جعبه آتش نشانی روکار، استیل، تک درب، دوقلو و … می توانید به فروشگاه اینترنتی مزینانی مراجعه نمایید.
خرید جعبه آتش نشانی ساخت گروه صنعتی مزینانی، به صورت حضوری و همچنین غیرحضوری در بستر اینترنت فراهم گشته است. تنها کافی است شما عزیزان فایرباکس مد نظر خود را انتخاب و با کارشناسان فروش مزینانی تماس حاصل فرمائید. در صورتیکه در خرید جعبه آتش نشانی مردد هستید و یا هنوز نمی دانید کدام جعبه مناسب برای نیاز شماست پیشنهاد میکنیم تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.
جعبه آتش نشانی را با توجه موارد متعددی می توان دسته بندی نمود که این دسته بندی ها به شرح زیر می باشد:
دسته بندی انواع فایرباکس به طور کلی:
فایرباکس دیواری که شامل جعبه های آتش نشانی توکار و روکار می باشد.
جعبه های آتش نشانی در برخی از مکان ها به دلیل حمل و نصب آسان به صورت روکار ساخته می شوند. شرکت مزینانی یکی از ارائه دهندگان جعبه های آتش نشانی روکار محسوب می شود.
همانطور که می دانید هنگامی که آتش سوزی اتفاق می افتد باید از تجهیزاتی که در مهار کردن آتش به ما کمک می کند استفاده کنیم. یکی از این ابزارهای مهم و مورد نیاز، جعبه های آتش نشانی است که شامل تجهیزاتی از جمله کپسول آتش نشانی، سرلوله و شلنگ قرقره آتش نشانی 20 تا 25 متری می باشد. این جعبه ها در ساختمان های انبوه، سازمان ها و شرکت ها، بیمارستان ها، مراکز عمومی و تجاری، انبارهای بزرگ و… تعبیه می شوند و در دسترس قرار دارند. جعبه ها را باید در بهترین مکان ها نصب کرد در نتیجه جعبه آتش نشانی روکار زمان مهار کردن آتش را به حداقل می رساند. بعضی از مکان های نام برده به دلیل قدیمی بودن ممکن است جایگاهی برای جعبه آتش نشانی نداشته باشند، به همین دلیل در این ساختمان ها جعبه آتش نشانی روکار نصب می شود.
شرکت مزینانی با فراهم کردن انواع جعبه های آتش نشانی روکار به شما کمک می کند که دیگر نگران حادثه های ناگهانی نباشید و بتوانید در هر مکانی این محصول را داشته باشید. در این صفحه می توانید انواع این محصولات را مشاهده نمایید و جهت اطلاع از قیمت و نحوه سفارش آن ها با واحد فروش مزینانی در تماس باشید.
فایرباکس محوطه ای (پایه دار و ایستاده)
جعبه آتش نشانی توکار همانطور که از نام آن پیداست به جعبه آتش نشانی می گویند که درون یک محفظه که درون دیوار جایگذاری شده است نصب می شود و بعد از اتمام بقیه مراحل ساخت ساختمان مانند رنگ کاری یا سفید کاری، قاب اصلی و تجهیزات اصلی آن را درون آن نصب می کنند. مزایا و کارکرد جعبه آتش نشانی توکار می تواند با سایر جعبه های آتش نشانی یکسان یا متفاوت باشد که این موضوع به نوع جعبه آتش نشانی توکار بستگی دارد. در ادامه این مطلب از گروه مزینانی در مورد انواع جعبه آتش نشانی توکار صحبت می کنیم و نکات مهم در خصوص این تجهیزات آتش نشانی را برای شما خوانندگان توضیح می دهیم.
محل نصب جعبه های آتش نشانی توکار معمولا در راهرو ها و محل هایی است که دسترسی به آنها برای همه افراد در یک ساختمان و یک طبقه ممکن است. ارتفاع کف جعبه آتش نشانی نصب شده از کف ساختمان باید بین 130 سانتی متر تا 150 سانتی متر باشد. راهرو ها، کنار خروجی های اضطراری برای محافظت از راه خروج در برابر آتش سوزی، پاگرد طبقات و به طور کلی بیرون از واحد های ساختمان مکن خوبی برای جعبه آتش نشانی است، به شرطی که محل نصب شما به گونه ای نباشد که برای بازکردن درب جعبه آتش نشانی به صورت کامل به مشکل بر نخورید و همچنین در زمان بیرون کشیدن شیلنگ برای انجام عملیات اطفاء حریق باید جعبه آتش نشانی نصب شده به گونه ای باشد که شما در باز کردن شیلنگ آتش نشانی از جعبه هیچ مشکلی نداشته باشید و هیچ چیزی مانع شما نشود. برای خرید و اطلاع از قیمت انواع جعبه آتش نشانی از جمله جعبه آتش نشانی روکار، توکار، استیل، تک درب، دوقلو و … می توانید به فروشگاه اینترنتی مزینانی مراجعه نمایید.
امروزه جعبه آتش نشانی در برندها و ابعاد متفاوتی تولید می شوند. علاوه بر پارامترهای ابعاد و برند نوع جنس استفاده شده برای تولید جعبه آتش نشانی توکار از مهم ترین پارامترهای تاثیرگذار بر روی قیمت جعبه آتش نشانی توکار می باشد. فلز ساده و استیل از پرکاربردترین نوع جنس برای جعبه آتش نشانی توکار می باشد. چنانچه تصمیم به خرید جعبه آتش نشانی در ابعاد و اندازه های مورد نظر خود دارید. می توانید جهت دریافت لیست قیمت جعبه آتش نشانی توکار می توانید با واحد فروش جعبه آتش نشانی مزینانی با شماره 02188744887 تماس بگیرید.
نوع | ابعاد | قیمت |
جعبه آتش نشانی با قرقره قفل پرشی | متغیر | شروع قیمت از 800000هزار تومان |
جعبه آتش نشانی هوزریل با متعلقات | متغیر | شروع قیمت از 1000000میلیون تومان |
جعبه آتش نشانی خالی | متغیر | شروع قیمت از 390000 هزار تومان |
سیستم های آب رسانی جعبه های آتش نشانی را رایزر می نامند، چون لوله کشی هایی که به صورت عمودی از بالا تا پایین انجام می شود به نام رایزر شناخته می شود. انواع سیستم های آبرسانی جعبه آتش نشانی توکار به طور کلی با سه نوع رایزر کار می کنند:
همانطور که از اسم این نمونه سیستم آب رسانی مشخص است، سیستم لوله کشی جعبه های آتش نشانی همیشه دارای آب است، قرقره و شیلنگ استفاده شده در این جعبه های آتش نشانی از نوع هوزریلی است و به همین دلیل همه می توانند از این نمونه قرقره و شیلنگ استفاده کنند. آب مورد نیاز این سیستم از طبقه بالای ساختمان یا از موتور خانه در کف ساختمان در رایزر پمپاژ می شود و تا زمانی که نیرو های آتش نشانی برای اطفاء حریق کامل برسند آتش سوزی را کنترل می کند.
این نمونه سیستم آب رسانی به این صورت است که لوله ها و شیلنگ های آتش نشانی در زمان عادی آب ندارند، ولی در وردی ساختمان یک شیر که آن را سیامی می نامند وجود دارد که ماشین آتش نشانی به آن وصل شده و آب مورد نیاز برای اطفاء حریق را به راحتی به تمام طبقات می رساند. شیلنگ استفاده شده در این جعبه های آتش نشانی که به آنها Fire hose نیز می گویند از نوع شیلنگ برزنتی است، این نوع شیلنگ به ورودی آب متصل نیستند و باید بوسیله کوپلینگ مخصوص آن ها را به شیر آتش نشانی وصل کنند. استفاده از شیلنگ برزنتی برای اطفاء حریق به سادگی استفاده از شیلنگ های هوز ریلی نیست و شما باید آموزش هایی را در این خصوص دیده باشید.
جعبه های آتش نشانی دارای 4 ورودی آب هستند که به آن ها این امکان را می دهد که هم از سیستم خشک و هم از سیستم تر استفاده کنند و به این صورت بتوانند همزمان با استفاده از سیستم تر و شیلنگ هوزریلی آتش سوزی را کنترل کنند و از طرفی بعد از رسیدن نیرو های آتش نشانی آن ها می توانند که از مزایای سیستم خشک استفاده کنند و آب مورد نیاز خاموش سازی آتش را به طبقه مود نظر خود برسانند.
مزینانی تولید کننده جعبه آتش نشانی مطابق استانداردهای روز دنیا و با قیمت مناسب می باشد. شما عزیزان می توانید برای مشاهده مدل های جعبه آتش نشانی تولید شده توسط تیم مزینانی به سایت این مجموعه مراجعه نمایید.
جعبه های آتش نشانی در طرح ها و مدل های مختلفی طراحی و تولید می شوند که هر یک از این مدل ها موارد کاربرد متفاوتی نیز دارد. درون جعبه آتش نشانی، کپسول آتش نشانی و قرقره ی هوزریل وجود دارد که این دو ابزار کاربردی در هنگام وقوع حادثه مثل آتش سوزی، به اطفاء حریق کمک کرده و خطرات و خسارات ناشی از آن را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهند. انواع جعبه آتش نشانی می تواند زمینه ی انتخاب های متنوعی را برای خریداران فراهم نماید. در ادامه به بررسی انواع جعبه آتش نشانی پرداخته و ویژگی ها و موارد کاربرد هر یک از آن ها را بیان می کنیم.
به صورت کلی، جعبه های آتش نشانی دارای دو گروه زیر هستند:
دسته بندی دیگری نیز برای انواع جعبه آتش نشانی می توانیم ذکر کنیم و آن نیز بررسی آن ها از نظر کاربری شان است. این جعبه ها به این صورت طبقه بندی می شوند.
جعبه های آتش نشانی موارد کاربرد متنوعی دارند و در مکان های مختلفی قرار می گیرند. سالن های همایش، سینما، تالار ها، مکان های صنعتی و تولیدی، کارگاه های تولید لباس، منازل مسکونی، راهرو ها و … می تواند محل به کار گیری انواع جعبه آتش نشانی باشند. این مطلب را باید در نظر داشت که جعبه های آتش نشانی ممکن است درمحیط های مختلف و شرایط جغرافیایی گوناگون مورد استفاده قرار بگیرند. منظور از شرایط جغرافیایی یعنی قرارگیری جعبه ی آتش نشانی در مناطق جنوبی که دارای رطوبت و دمای بسیار بالایی است و یا مناطق سرد غرب کشور که زمستان های بسیار سختی دارد. بنابراین جعبه ها باید از جنسی ساخته شوند که در شرایط هوایی مختلف مقاومت بسیار خوبی در برابر سایش و خوردگی از خود نشان دهند و تغییرات آب و هوایی تاثیر نامطلوبی بر روی آن ها نگذارد. بنابراین علاوه بر جعبه هایی که به صورت روتین و معمولی تولید می شوند، جعبه هایی نیز وجود دارند که به صورت کاملا سفارشی شده طراحی می شوند. این جعبه های سفارشی منطبق بر شرایط خاص محل نصب هستند و شرایط جوی تاثیر سوئی بر روی آن ها نخواهد داشت.
در طراحی و تولید جعبه های محوطه ای، وسعت محلی که قرار است جعبه برای آن استفاده شود، از اهمیت زیادی برخوردار است. این محوطه می تواند محوطه ی یک پالایشگاه باشد یا محوطه ی یک بیمارستان و فرودگاه. به دلیل تفاوت در وسعت فضا ها، جعبه آتش نشانی نیز می تواند تک کابین یا دو کابین باشد. در بررسی انواع جعبه آتش نشانی و جعبه های محوطه ای می توان گفت که بعضی از این جعبه ها برای نگهداری خاموش کننده های دستی منظور می شوند. در بعضی از محوطه ها محل هایی برای نصب جعبه آتش نشانی بر روی دیوار وجود ندارد و ممکن است این جعبه ها در داخل حفره هایی بر روی زمین طراحی و نصب شوند.
محصولات گروه تولیدی و صنعتی مزینانی انواع جعبه آتش نشانی را در بر می گیرد. این محصولات بسیار متنوع بوده و بر اساس سلایق مختلف مشتریان طراحی و تولید می شوند.
گروه تولیدی مزینانی با نیم قرن سابقه در خصوص تولید جعبه های آتش نشانی بالاترین کیفیت محصولات را به مشتریان ارائه می دهد و رضایت خریداران را کسب می کند.
انواع جعبه آتش نشانی گروه مزینانی بسیار با کیفیت هستند و مطابق با استاندارد های سازمان آتش نشانی طراحی و تولید می شوند. جعبه های آتش نشانی مزینانی با جنس های متوع بدنه و تجهیزات داخلی مختلف تولید می شوند تا بر اساس نیاز و سلیقه خود دست به انتهاب بزنید.
از محصولات پر طرفدار گروه مزینانی، جعبه آتش نشانی استیل است که در فضا های داخلی منازل و … کاربرد گسترده ای دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید انواع جعبه های آتش نشانی می توانید با مشاوران ما در گروه صنعتی مزینانی تماس حاصل فرمایید.
جعبه های نگهدارنده کپسول آتش نشانی
جعبه های آتش نشانی تجهیز شده به قرقره شیلنگ آتش نشانی: این دسته بندی به نوع شیلنگ استفاده شده در آن بستگی دارد و به دو نوع جعبه آتش نشانی firebox و جعبه آتش نشانی hose Reel تقسیم می شوند.
جعبه های آتش نشانی استیل
جعبه های آتش نشانی فایبر گلاس و …
جعبه های آتش نشانی بر اساس شکل ظاهری:
جعبه های تک درب
جعبه های آتش نشانی دوقلو
جعبه های آتش نشانی دوطبقه
در محیط های مختلف با توجه به کاربری مورد نیاز از جعبه های آتش نشانی در دسته بندی های مختلف ذکر شده در بالا، استفاده می شود. برای انتخاب بهترین نوع جعبه آتش نشانی می توانید با مشاورین و کارشناسان گروه مزینانی در ارتباط باشید.
جعبه آتش نشانی استیل تهیه شده از ورق استیل بوده و روکش آن از نیکل و کروم ساخته شده است، این امر منجر می شود جعبه آتش نشانی استیل مقاومت و ماندگاری بسیاری بالایی داشته باشد. برای افزایش مقاومت در برابر اجسام نوک تیز، استیل استفاده شده در این نوع از جعبه آتش نشانی، ضد ضربه است همچنین روکش و آبکاری نیکل و کروم منجر شده تا این محصول دچار ساییدگی و فرسایش نشود.
جعبه آتش نشانی استیل شامل بست های آلومینیومی می باشد که ضخامت این ورق های آلومینیومی در محصولات مختلف، متفاوت است. در جعبه آتش نشانی استیل بنابر نیاز و کاربرد آن در آپارتمان ها، هتل ها، کارخانجات و غیره، شلنگ، نازل، قرقره، شیر و کوپلینگ، کپسول آتش نشانی و … قرار می گیرد.
انواع جعبه آتش نشانی استیل، شامل جعبه آتش نشانی تمام استیل و درب استیل می باشد. جعبه آتش نشانی استیل ساخته شده در گروه مزینانی بر اساس استانداردها و تکنولوژی روز جهان تولید می شود و دارای تأییدیه از سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی است.
گروه صنعتی مزینانی در راستای فروش تجهیزات آتش نشانی اعم از انواع جعبه های آتش نشانی استیل، مناسب ترین قیمت جعبه آتش نشانی استیل را با بالاترین کیفیت روز به مشتریان عرضه می کند.
جعبه های آتش نشانی تمام استیل و درب استیل با ورق استیل همراه با لولا و قفل استیل موجود می باشد. در برخی از جعبه های آتش نشانی استیل که جدیدا طراحی و تولید شده اند، قفل های سوییچی به دلیل احتمال آسیب دیدگی به کار نمی رود که این امر به زیبایی هرچه بیشتر محصول نیز کمک می کند.
گروه صنعتی مزینانی امکان ارائه جعبه های آتش نشانی استیل به صورت خالی و یا همراه با تجهیزات داخلی به شرح زیر را فراهم کرده است:
در گروه تولیدی مزینانی، جعبه های آتش نشانی استیل با ویژگی های خاص در دو گروه به شرح زیر، تولید و ارائه می شود:
انواع جعبه های آتش نشانی استیل تولید شده در گروه تولیدی مزینانی به شرح زیر می باشد:
چرا جعبه آتش نشانی استیل مزینانی:
از دلایلی که در انتخاب جعبه های آتش نشانی استیل مزینانی نقش مهمی ایفا می کنند، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
قیمت جعبه آتش نشانی استیل بر اساس ابعاد، ضخامت، نوع و تمامی فاکتورهایی که در بالا مطرح شد، متفاوت خواهد بود. برای بررسی ابعاد جعبه آتش نشانی استیل مورد نیاز خود، می توانید از متخصصین گروه صنعتی مزینانی مشاوره رایگان دریافت نمائید.
در صورتی که قصد خرید جعبه آتش نشانی استیل را برای طبقات، پارکینگ ها، ادارات، منازل و … را دارید هم اکنون با مرکز فروش مزینانی تماس گرفته و جعبه آتشنشانی استیل را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت را خریداری کنید. جعبه آتش نشانی استیل بر اساس تجهیزاتی که انتخاب می کنید تا درون آن قرار دهید، ابعاد متفاوتی خواهد داشت و می تواند به صورت تکی یا جعبه آتش نشانی دوقلو باید و در مقابل قیمت جعبه آتش نشانی استیل نیز متأثر از ابعاد متفاوت خواهد بود. قیمت جعبه آتش نشانی استیل شرکت مزینانی در جهت تولید محصولات با کیفیت و اقتصادی بسیار مناسب بوده و با حذف واسطه ها با نازل ترین قیمت به دست مصرف کنندگان عزیز می رسد. قیمت جعبه آتش نشانی را در فروشگاه مزینانی دنبال کنید.
فروش آنلاین جعبه آتش نشانی استیل مزینانی نیز برای راحتی حال شما عزیزان در سراسر کشور امکان پذیر می باشد. گروه صنعتی مزینانی تلاش کرده است تا خرید جعبه آتش نشانی استیل را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت با حذف واسطه ها در سراسر ایران امکان پذیر سازد. برای خرید و استعلام قیمت جعبه آتش نشانی با کارشناسان تیم مزینانی تماس حاصل فرمائید.
کلیه محصولات شرکت مزینانی دارای گواهی آزمون و گواهینامه بین المللی سیستم مدیریت کیفیت اتصالات و شیرآلات آتش نشانی می باشند.
جعبه های آتش نشانی موارد کاربرد متنوعی دارند و در مکان های مختلفی قرار می گیرند. سالن های همایش، سینما، تالار ها، مکان های صنعتی و تولیدی، کارگاه های تولید لباس، منازل مسکونی، راهرو ها و … می تواند محل به کار گیری انواع جعبه آتش نشانی باشند. این مطلب را باید در نظر داشت که جعبه های آتش نشانی ممکن است درمحیط های مختلف و شرایط جغرافیایی گوناگون مورد استفاده قرار بگیرند. منظور از شرایط جغرافیایی یعنی قرارگیری جعبه ی آتش نشانی در مناطق جنوبی که دارای رطوبت و دمای بسیار بالایی است و یا مناطق سرد غرب کشور که زمستان های بسیار سختی دارد. بنابراین جعبه ها باید از جنسی ساخته شوند که در شرایط هوایی مختلف مقاومت بسیار خوبی در برابر سایش و خوردگی از خود نشان دهند و تغییرات آب و هوایی تاثیر نامطلوبی بر روی آن ها نگذارد. بنابراین علاوه بر جعبه هایی که به صورت روتین و معمولی تولید می شوند، جعبه هایی نیز وجود دارند که به صورت کاملا سفارشی شده طراحی می شوند. این جعبه های سفارشی منطبق بر شرایط خاص محل نصب هستند و شرایط جوی تاثیر سوئی بر روی آن ها نخواهد داشت.
در طراحی و تولید جعبه های محوطه ای، وسعت محلی که قرار است جعبه برای آن استفاده شود، از اهمیت زیادی برخوردار است. این محوطه می تواند محوطه ی یک پالایشگاه باشد یا محوطه ی یک بیمارستان و فرودگاه. به دلیل تفاوت در وسعت فضا ها، جعبه آتش نشانی نیز می تواند تک کابین یا دو کابین باشد. در بررسی انواع جعبه آتش نشانی و جعبه های محوطه ای می توان گفت که بعضی از این جعبه ها برای نگهداری خاموش کننده های دستی منظور می شوند. در بعضی از محوطه ها محل هایی برای نصب جعبه آتش نشانی بر روی دیوار وجود ندارد و ممکن است این جعبه ها در داخل حفره هایی بر روی زمین طراحی و نصب شوند.
انواع مختلفی از جعبه f آتش نشانی در کشور تولید می شود که قیمت گذاری بر روی آن ها بر اساس پارامتر های گوناگونی انجام می شود. این فاکتور ها عبارتند از:
ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت جعبه آتش نشانی
کیفیت ساخت و جوشکاری جعبه
یراق آلات استفاده شده در ساخت جعبه آتش نشانی
کیفیت قرقره و تجهیزات تعبیه شده در جعبه آتش نشانی
جعبه آتش نشانی یکی از تجهیزات مورد نیاز در هنگام وقوع حادثه است که وجود آن می تواند خطرات ناشی از حوادث را تا حد بسیار زیادی کاهش داده و به اطفاء حریق کمک کند. مکان نصب جعبه های آتش نشانی بسیار مهم است و علاوه بر آن ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف نیز طبق استانداردی مشخص تعیین می شود. در ادامه به بررسی نکاتی در خصوص ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف می پردازیم.
استاندارد ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف چقدر است؟
نکات زیر در خصوص محل نصب و ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف است که توجه به آن ها می تواند به افراد در استفاده ی درست از جعبه آتش نشانی کمک کند.
بهتر است فاصله ی جعبه های آتش نشانی از یکدیگر در حدود سی متر باشد، در این صورت اگر یکی از جعبه ها دچار خرابی شود می توان از جعبه های مجاور برای اطفاء حریق استفاده نمود.
محل نصب جعبه های آتش نشانی معمولا در راه پله ها، پاگرد ها، دالان و راه پله های فرار در نظر گرفته می شود.
ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف برای جعبه های توکار باید بیشتر از ۷۰ سانتی متر باشد.
ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف برای جعبه های روکار باید بیشتر از ۱۳۰ سانتی متر باشد.
ارتفاع مرکز قرقره ی آتش نشانی از کف باید دارای فاصله ی حدودا ۱۴۰ الی ۱۶۰ سانتی متر باشد، زیرا این فاصله مناسب ترین حالت برای استفاده از شلنگ آتش نشانی است.
به طور کلی می توان گفت مناسب ترین ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف ۱۵۰ سانتی متر است که بهینه ترین حالت برای استفاده در مواقع ضروری را به وجود می آورد.
مناسب ترین مکان برای نصب جعبه آتش نشانی
موارد مطرح شده به بررسی ارتفاع جعبه آتش نشانی از کف می پردازد ولی در ادامه بیان خواهیم کرد که مناسب ترین مکان ها برای نصب جعبه آتش نشانی کدام است؟
جعبه های آتش نشانی باید در مکانی کاملا در دسترس نصب شوند و قابل دید باشند.
مکان نصب جعبه های آتش نشانی باید بر اساس استاندارد های سازمان آتش نشانی و بر اساس نظر کارشناسان این حوزه انتخاب گردد.
به طور کلی مکان های ایزوله شده از حریق، فضا های مناسبی برای نصب این نوع جعبه ها نیستند.
بهتر است جعبه ها در مکان هایی نصب شوند که در صورت قطع برق بتوان به راحتی آن ها را پیدا نمود و از آن ها استفاده کرد.
نصب علائم شبرنگ بر روی جعبه می تواند آن ها را در مواقع قطع برق و شرایط اضطراری در معرض دید قرار دهد. همچنین علائم بر روی درب محفظه باید حداقل 150 سانتی متر از زمین ارتفاع داشته باشند.
درب جعبه های آتش نشانی باید به راحتی باز و بسته شوند و مانعی برای باز نمودن درب وجود نداشته باشد. تجهیزات داخل جعبه باید با فاصله از یکدیگر قرار داشته باشند تا بتوان به راحتی آن را از جعبه بیرون آورد و به هم فشرده نباشند.
انواع سیستم های آب رسانی جعبه آتش نشانی
نکته مهم این است که استاندارد نصب جعبه آتش نشانی در هر نوع از جعبه آتش نشانی با هر سیستم آبرسانی باید به دقت مورد توجه قرار گیرد.
در این نمونه از سیستم جعبه آتش نشانی آب مورد نیاز در جعبه های آتش نشانی بوسیله شبکه آب شهری تامین می شود و لوله کشی این سیستم اطفاء حریق به سیستم لوله کشی ساختمان متصل بوده و همین موضوع باعث می شود که همیشه در لوله های مربوط به آب رسانی جعبه آتش نشانی آب موجود باشد و هرگاه که شیر موجود در جعبه آتش نشانی را باز کنید آب جریان پیدا می کند. در زمان استفاده از این جعبه های آتش نشانی در صورتی که از شیلنگ برزنتی استفاده می کنید ابتدا باید شیلنگ مورد نظر را تا آخر و به صورت کاملا صحیح باز کنید تا فشار آب باعث خراب شدن این شیلنگ های نشود. نکته آخری که در خصوص فایرباکس با این نمونه سیستم آب رسانی وجود دارد این است که ورودی آن ها در پایین جعبه های آتش نشانی قرار دارد. شما می توانید انواع این جعبه های آتش نشانی را از طریق لینک های زیر مشاهده کنید:
در این نمونه سیستم آب رسانی در جعبه های آتش نشانی منبع آب مورد نیاز در سیستم لوله کشی و جعبه آتش نشانی به صورت کلی جداست و به سیستم آب شهری ساختمان هیچ ارتباطی ندارد و همانطور که از اسم این نوع سیستم آب رسانی پیداست، کلیه سیستم آب رسانی و شیلنگ ها خشک می باشد. آب مورد نیاز در این سیستم از طریق لوله ورودی آبی که در ورودی ساختمان قرار دارد تامین می شود، این ورودی آب می تواند به راحتی قابل دسترسی و یا درون محفظه شیشه ای باشد، ولی مهمترین مورد در خصوص آن این است که این ورودی ها باید در دسترس باشند تا در زمان حریق تانکر ها و پمپ های آتش نشانی بتوانند به آن دسترسی داشته باشند و به این صورت به راحتی مسیر خود را مشخص کنند و آب مورد نیاز اطفاء حریق را به جعبه های آتش نشانی برسانند. معمولا لوله کشی این سیستم آب رسانی در جعبه های آتش نشانی به این صورت است که ورودی آن ها به جعبه مورد نظر از بالای جعبه می باشد.
همانطور که از اسم این نمونه سیستم آب رسانی می توان حدس زد، این آب رسانی ترکیبی از آب رسانی تر و خشک است و به صورت همزمان می تواند از هر دو سیستم آتش نشانی استفاده کند. مزیت استفاده از این نمونه سیستم آب رسانی این است که شما می توانید برای اطفاء حریق آتش سوزی های کوچک از سیستم آب رسانی تر و برای آتش سوزی های بزرگ از سیستم آب رسانی خشک که فشار و دبی بالاتری دارد استفاده کنید. در ساختمان های بزرگ که از این سیستم آب رسانی استفاده می شود برای جبران افت فشاری که ممکن است در اثر ارتفاع بوجود بیاید باید یک سیستم پمپ خودکار برای سیستم آب رسانی جعبه های آتش نشانی در نظر گرفته شود. برای خرید و اطلاع از قیمت انواع جعبه آتش نشانی از جمله جعبه آتش نشانی روکار، استیل، تک درب، دوقلو و … می توانید به فروشگاه اینترنتی مزینانی مراجعه نمایید.
قیمت جعبه آتش نشانی با شیلنگ و نازل حدودا 1 الی 10 میلیون تومان است. برای اطلاع از قیمت دقیق با کارشناسان مزینانی تماس بگیرید.
قیمت جعبه آتش نشانی کامل حدودا به طور میانگین 5 میلیون تومان است. علاوه بر آنچه مطرح شد، گروه مزینانی جهت رفاه حال مشتریان جعبه های آتش نشانی را در دوحالت، به صورت خام تنها ساخت باکس و همچنین به صورت جعبه آتش نشانی کامل (شامل هوزریل، شیلنگ، کپسول و …) به فروش می رساند. شما عزیزان می توانید تمامی متعلقات مورد نیاز جعبه آتش نشانی را سفارش و آن را به صورت کامل دریافت نمائید.
قیمت جعبه آتش نشانی کامل بسته به سایز، جنس فایرباکس، نوع و وزن کپسول انتخابی، جنس شیلنگ و هوزریل و … متفاوت خواهد بود. جهت اطلاع دقیق تر از مبلغ فروش با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمائید.
فاکتور های ذکر شده در بالا و همچنین قیمت دلار به دلیل تاثیرگذاری بر قیمت مواد اولیه علاوه بر تاثیر مستقیم بر قیمت نهایی جعبه آتش نشانی، در کیفیت، زیبایی، کارایی و دوام محصول موثر خواهد بود. تیم مزینانی با در نظر گرفتن موارد ذکر شده سعی دارد تا بهترین جعبه های آتش نشانی را با بالاترین کیفیت و قیمت مناسب به مشتریان خود ارائه دهد.
نمی توان گفت کف یک جعبه آتش نشانی باید دارای طول و عرض و عمق مشخصی است و همه باید از این استاندارد ها پیروی کنند تا بتوانند جعبه های آتش نشانی درستی داشته باشند. ولی از طرفی هم نمی توانیم ابعادی که جعبه های آتش نشانی در آنها ساخته می شوند را بدون اصول تصور کنیم، چون جعبه آتش نشانی بسته به مدلی که سفارش می دهید دارای ابعاد مشخصی است و این اندازه ها همیشه با کپسول آتش نشانی و قرقره فایرباکس باید در تناسب باشد و فضای کافی برای تجهیزات وجود داشته باشد.
استفاده از امکانات مشابه مانند قرقره و شیلنگ آتش نشانی و کپسول آتش نشانی در جعبه های آتش نشانی باعث شده است که بیشتر جعبه های آتش نشانی دارای تناسب ابعاد مشخصی باشند که در ادامه با چند مثال این تناسب را برای شما توضیح می دهیم.
مثال اول:
به عنوان مثال یک قرقره با شیلنگ 4.3 که دارای طول 20 متر است را در اختیار دارید و یا بهتر بگوییم: قرار است که این قرقره وشیلنگ در جعبه آتش نشانی شما جای بگیرند. در چنین حالتی شما جعبه آتش نشانی شما باید در ابعاد زیر ساخته و به شما تحویل داده شود:
طول: 70 سانتی متر
عرض: 70 سانتی متر
مساحتی که روی دیوار اشغال می کند: 140 سانتی متر مربع
عمق: 18 سانتی متر
مثال دوم:
به عنوان مثال یک قرقره که دارای 20 متر شیلنگ 4.3 است و یک کپسول 6 کیلوگرمی پودر و گاز را می خواهید در جعبه آتش نشانی جای دهید، در این صورت ابعاد جعبه آتش نشانی شما به صورت زیر خواهد شد:
ارتفاع جعبه: 70 سانتی متر
عرض جعبه: 85 سانتی متر
عمق جعبه: 20 سانتی متر
جعبه های آتش نشانی پیش ساخته و ابعاد آن
امروزه بیشتر جعبه های آتش نشانی موجود در بازار به صورت پیش ساخته و با استاندارد هایی مشخص به بازار وارد می شود که هر کدام از این جعبه ها ابعاد مختلفی دارند و برای ساختمان ها و مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند که در ادامه انواع این جعبه های آتش نشانی را برای شما نام می بریم و ابعاد آنها را در اختیار شما قرار می دهیم.
ساخت جعبه آتش نشانی در ابعاد و اندازه های مختلفی انجام می شود که برخی از آن ها عبارتند از:
طول: 100 سانتی متر
عرض: 85 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
طول: 85 سانتی متر
عرض: 80 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
طول: 85 سانتی متر
عرض: 60 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
طول: 70 سانتی متر
عرض: 85 سانت یمتر
عمق:18 سانتی متر
طول: 60 سانتی متر
عرض: 50 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
طول: 65 سانتی متر
عرض: 55 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
طول: 70 سانتی متر
عرض: 60 سانتی متر
عمق:18 سانتی متر
خب، بعد از اینکه ابعاد و اندازه های استاندارد و مورد استفاده در ساختمان جعبه های آتش نشانی را شناختید، نوبت به نحوه نصب جعبه آتش نشانی می رسد که با هم این موضوع را بررسی کنیم.
اولین چیزی که در زمان نصب جعبه آتش نشانی باید در نظر داشته باشید توجه به استاندارد نصب جعبه آتش نشانی می باشد و نکته مهم این است که باید طوری آن را نصب کنید که در دسترس باشد و تقریبا همه افراد بالغ بتوانند از آن استفاده کنند و از طرفی از دسترس اطفال دور باشد تا مشکلی بوجود نیاید، به همین دلیل طبق موارد اعلام شده توسط سازمان آتش نشانی مکان مناسب برای نصب جعبه آتش نشانی جایی است که همه به آن دسترسی داشته باشند. پایین جعبه آتش نشانی نصب شده باید 110 سانتی متر از کف ساختمان بالاتر باشد.
بیشتر اوقات در بیشتر ساختمان ها جعبه آتش نشانی را در نزدیکی خروجی های اضطراری نصب می کنند تا به این صورت احتمال بروز حوادث ناگوار را در زمان آتش سوزی تا حد امکان پایین بیاورند.
از زمان پیدا شدن آتش همیشه این کشف با اسان همراه بوده است و فایده های بسیار زیادی برای انسان داشته است، اما از طرفی خطرات زیادی با آتش سوزی همراه بود و زمانی که آتش سوزی از کنترل شما خارج شود ممکن است خسارت های جانی و مالی زیادی برای شما به همراه داشته باشد. به همین دلیل امروزه در هر محلی که خطر بروز آتش سوزی باشد، وسایل، تجهیزات و سیستم اطفا حریق پیش بینی شده است تا بتوان در شرایط اضطراری با آتش سوزی مقابله کرد.
یکی از کارآمد ترین تجهیزاتی که امروزه در ساختمان ها برای اطفاء حریق استفاده می شود جعبه آتش نشانی است که در این مطلب قصد داریم در خصوص نکات مهم زمان خرید جعبه آتش نشانی و انتخاب جعبه آتش نشانی صحبت کنیم. با گروه اطفاء حریق مزیانی همراه باشید.
جعبه های آتش نشانی را با وجه به موارد استفاده کاربرد هایی که دارند تقسیم بندی می کنند، به عنوان مثال یک جعبه اتش نشانی می تواند در یک ساختمان مسکونی استفاده شود و یا برای یک کارگاه صنعتی که وسایل سوختنی زیادی در آن موجود است نصب شود. جعبه های آتش نشانی در اولین مرحله و از نظر ساختار و کاربرد به دو دسته تقسیم می شوند:
جعبه های آتش نشانی مخصوص نگهداری کپسول های آتش نشانی و یا به عبارتی جعبه آتش نشانی جا کپسولی
جعبه های آتش نشانی مجهز به قرقره شیلنگ آتش نشانی
انواع سیستم های آبرسانی جعبه آتش نشانی که مجهز به قرقره و شیلنگ هستند به دو دسته:
Hose-reel
Firebox
تقسیم می شوند که هر کدام از آنها را در ادامه برای شما توضیح می دهیم.
جعبه آتش نشانی هوزریلی (hosereel)
این جعبه های آتش نشانی دارای شیلنگ پلاستیکی با قطر 4/3 اینچ هستند و آب رسانی به این شیلنگ ها از طریق یک سیستم برنجی هرز گرد که در وسط قرقره قرار دارد انجام می شود. استفاده از این نمونه شیلنگ آتش شانی در جعبه های آتش نشانی برای همه ممکن است و بیشترین استفاده از آنها در ساختمان های مسکونی و یا تجاری است که مساحت کمی دارند.
جعبه آتش نشانی با شیلنگ برزنتی
به این نوع جعبه های آتش نشانی Firebox هم می گویند و شیلنگ استفاده در آنها، شیلنگ برزنتی با قطر 1.5 اینچ یا 2 اینچ می باشد و جنس آنها از نخ پرلون است. نحوه قرار گیری این شیلنگ ها در جعبه آتش نشانی به این صورت است که فقط به دور قرقره پیچیده می شوند و به هیچ قسمتی اتصال ندارند و برای استفاده از آنها باید ابتدا به صورت کامل آن ها را باز کنید و سپس نازل شیلنگ آتش نشانی را به شیر مخصوص در جعبه آتش نشانی متصل کنید. استفاده از این نمونه شیلنگ برای همه امکان پذیر نیست و باید فرد آموزش دیده از آن ها استفاده کند و بیشترین استفاده از آنها در مکان های عمومی و فضا هایی است که نیاز به یک سیستم اطفاء حریق قوی و کامل داشته باشد.
خب، الان که با انواع جعبه های آتش نشانی آشنا شدیم باید با هم این موضوع را بررسی کنیم که چطور یک جعبه آتش نشانی مناسب و درست خریداری کنیم. در ادامه مراحلی که باید برای خرید جعبه آتش نشانی انجام دهید را با هم بررسی می کنیم.
مرحله اول:
در این مرحله شما ابتدا جنس جعبه آتش نشانی خود را بررسی می کنید و از جنس و ضخامت ورق های مورد استفاده در ساخت جعبه ها اطمینان حاصل می کنید. جعبه های آتش نشانی معمولا دارای ورق هایی با ضخامت 0.7 و 0.8 هستند و بعضی از آنها را با ورق های 1 میلیمتری می سازند. ولی شما باید بدانید که بهترین ضخامت برای ساخت جعبه آتش نشانی 1.5 میلیمتر است، چون وقتی از این نوع ورق استفاده شود احتمال پیچیدگی و از فرم خارج شدن جعبه آتش نشانی به طرز قابل توجهی پایین می آید.
مرحله دوم:
در این مرحله شما باید جوشکاری های انجام شده را از نظر کیفیت بررسی کنید. به یاد داشته باشید که هر چقدر جوشکاری های انجام شده کمتر، دقیق تر و تمیز تر باشد، کیفیت نهایی جعبه آتش نشانی شما بیشتر خواهد بود. شما باید مراقب سازندگان جعبه آتش نشانی باشید که ورق های مورد نظر را با خال جوش به هم وصل می کنند و لبه های آن را بر میگردانند و همین باعث می شود که شما تصور کنید که این جعبه ها به صورت تمام جوش ساخته شده.
مرحله سوم:
در این مرحله شما نوع تجهیزات و یراق آلاتی را که در ساخت جعبه آتش نشانی استفاده شده است بررسی می کنید. منظور از یراق آلات قفل های استفاده شده، لولاهای در های جعبه است . این موارد علاوه بر این که بر روی زیبایی و ظاهر جعبه آتش نشانی شما تاثیر گذار خواهند بود، بر روی عملکرد جعبه در زمان های اضطراری نیز تاثیر بالایی دارد. برخی از تولید کنندگان از قفل های مخصوص وسایل چوبی استفاده می کنند که این کار هم زیبایی و هم دوام و کیفیت کار را تحت تاثیر قرار می دهد و به این صورت باعث می شود که کیفیت کلی جعبه آتش نشانی شما کاهش پیدا کند. بهترین نمونه های قفل و لولا و به طور کلی یراق آلات نمونه های ترکیه ای با روکش های کرومی است که کیفیت و زیبایی را با هم به شما می بخشد و از طرفی در زمان استفاده از جعبه آتش نشانی هیچ مشکلی برای شما بوجود نمی آورد.
مرحله چهارم:
در مرحله بعدی شما باید قرقره درون جعبه را بررسی کنید، بهترین نوع قرقره مورد استفاده در جعبه های آتش نشانی دو بلبرینگ دارند که این دو قطعه باعث می شوند که روند چرخش قرقره و به عبارت دیگر باز شدن شیلنگ آتش نشانی بسیار ساده تر و روان تر باشد و در زمان اطفاء حریق بتوانید سریع تر عمل کنید. از طرفی روان بودن قرقره باعث می شود که فشار کمتری به قرقره و قسمت های وابسته به آن شود و هم موضوع عمر جعبه آتش نشانی شما را بالا می برد.
همچنین در قرقره های موجود در جعبه های آتش نشانی Hose reel، یک قطعه هرزگرد برنجی مخصوص باید آب رسانی به شیلنگ را برعهده داشته باشد و کیفیت این قطعه نیز بسیار مهم می باشد.
مرحله پنجم:
مرحله آخر برای انتخاب یک جعبه آتش نشانی این است که ظاهر مناسب و خوبی داشته باشد و به مرور زمان هم زیبایی خود را از دست ندهد، چون جعبه های آتش نشانی در معرض دید خودتان و یا سایر افرادی هستند که در ساختمان مورد نظرتان رفت و آمد می کنند و ظاهر بد یک قسمت می تواند روی دید کلی آنها تاثیر بگذارد. بهترین نوع پوششی که برای جعبه های آتش نشانی موجود است، پوشش های الکترواستاتیکی هستند که مقاومت بسیار زیادی در برابر شرایط جوی دارند و از آنجایی که جعبه های اتش نشانی در معرض رطوبت هستند این موضوع بسیار مهم می باشد.
محل نصب جعبه آتش نشانی بسیار حائز اهمیت است زیرا یکی از تجهیزات آتش نشانی که در زمان حادثه می تواند جان و مال شما را نجات دهد و خطرات اولیه آتش را تا زمان رسیدن ماموران آتش نشانی مهار کند، فایرباکس می باشد. در این مطلب از گروه مزینانی قصد داریم ابتدا موارد ضروری و الزامی در خصوص جعبه های آتش نشانی را برای شما توضیح بدهیم، سپس نحوه نصب جعبه های آتش نشانی را با هم بررسی کنیم و در پایان محل نصب جعبه های آتش نشانی را مشخص می کنیم.
مدل محصول | نوع محصول | جنس | قیمت (تومان) |
---|---|---|---|
ST301 | جعبه آتش نشانی تک کابین | استیل | 1,200,000 |
ST302 | جعبه آتش نشانی ایستاده | استیل | 900,000 |
ST303 | جعبه آتش نشانی تک کابین | استیل | 800,000 |
ST304 | جعبه آتش نشانی ایستاده | استیل | 900,000 |
ST305 | جعبه آتش نشانی تک کابین | استیل | 800,000 |
ST306 | جعبه آتش نشانی ایستاده | استیل | 900,000 |
ST307 | جعبه آتش نشانی تک کابین | استیل | 1,300,000 |
ST308 | جعبه آتش نشانی ایستاده | استیل | 900,000 |
استاندارد نصب جعبه آتش نشانی و مواردی که در هنگام نصب باید به آن دقت شود را در این بخش بررسی می کنیم:
رنگ جعبه آتش نشانی حتی المقدور باید به رنگ قرمز باشد و در صورتی که از رنگ دیگر استفاده شود ، باید این رنگ به صورتی انتخاب شود تا با محیط آن کاملا متفاوت باشد و به نحوی که با راحتی قابل تشخیص باشد.
تمامی اتصالات و متعلقات قرقره آتش نشانی باید مقاومت کامل در برابر هر گونه نشتی داشته باشد.
اتصال انعطاف پذیر به شیر انشعاب مربوطه باید در مقابل نشتی تست شده باشد و سایز آن باید هم اندازه با سایز شلنگ انتخاب بشود.
درب جعبه آتش نشانی باید به راحتی قابل باز شدن و برای باز شدن نیاز به کلید نداشته باشد.
بدنه جعبه های آتش نشانی باید دارای حداقل ضخامت ۱ میلی متر باشد و در صورتی که ضخانت آنها از 1 میلیمتر کمتر است باید تست های استانارد در خصوص مقاومت بدنه آن روی جعبه آتش نشانی انجام شود.
ارتفاع مرکز قرقره آتش نشانی تا کف تمام شده باید ۱۴۰ تا ۱۶۰ لحاظ شود تا برای استفاده کننده مناسب ترین ارتفاع باشد.
بدنه جعبه آتش نشانی با توجه با اقلام داخل آن باید علامت گذاری شده باشد و علامت های مخصوص نشان دادن جعبه های آتش نشانی به صورت شبرنگ و با اندازه قابل دید و مناسب بر روی جعبه آتش نشانی نصب شود.
اندازه و ابعاد جعبه آتش نشانی باید به گونه ای باشد که همه تجهیزات آن دارای فاصله مناسب از یکدیگر باشند و در زمان نیاز به هر قطعه شما بتوانید بدون این که قسمت های دیگر برای شما مزاحمت ایجاد کنند. همچنین حد اکثر فضایی که توسط قرقره و شیلنگ اشغال می شود باید 65 در 75 سانتی متر باشد.
در زمان نصب جعبه آتش نشانی تجهیزات موجود در آن را از جعبه خارج کنید تا مراحل نصب را راحتتر انجام دهید.
در زمان نصب حتما دقت داشته باشید که ورودی های لوله آب در جعبه آتش نشانی یا فایرباکس با لوله کشی های انجام شده برای سیستم اطفاء حریق هم تراز باشد تا در زمانی که خواستید اتصالات مربوط به آب رسانی جعبه آتش نشانی را انجام دهید به مشکلی برنخورید.
اگر جعبه آتش نشانی شما روکار است برای نصب آن از چهار رول بولتHSA سایز M6 استفاده کنید تا بتوانید از محکم بودن آن اطمینان حاصل کنید.
اگر جعبه آتش نشانی شما توکار است برای نصب ابتدا باید یک کلاف فلزی در دیوار برای مهار جعبه قرار دهید و آن را با پیچ و رول پلاک به دوار محکم کنید.
برای اینکه جعبه آتش نشانی شما بعد از نصب و در زمان سفید کاری، رنگ کاری و … آسیب نبیند می توانید روی آن را با سلفون بپوشانید یا قاب و درب جعبه را تا پایان کار نصب نکنید تا ظاهر جعبه آتش نشانی خراب نشود.
محل نصب جعبه آتش نشانی چه ویژگی هایی دارد؟
فایرباکس باید در جایی نصب شود که مانع عبور و مرور و رفت آمد ساکنین در هنگام حادثه نشود.
جعبه آتش نشانی باید در محلی نصب شود که در دید همگان قرار داشته باشد و نباید در پشت دیواره ها و شکاف ها نصب شود تا استفاده از لوازم آن دچار مشکل نشود.
میزان دبی آب خروجی از هر هوزریل یا همان شیلنگ آتش نشانی موجود در جعبه آتش نشانی حداقل ۳۰ لیتر بر دقیقه باشد.
حداقل برد هوزریل و شیلنگ آتش نشانی باید ۶ متر برای پرتاب آب باشد.
کمترین فشاری که در قرقره آتش نشانی و شیلنگ های مربوطه آن باید وجود داشته باشد معادل 2 بار است.
هر جعبه های آتش نشانی در حدود ۲۰ متر شعاع پوشش دارد.
ارتفاع نصب جعبه آتش نشانی
فاصله بین جعبه آتش نشانی حداکثر سی متر باشد تا در صورت خرابی هر کدام ، بتوان از دیگر قرقره های آتش نشانی استفاده کرد.
معمولا جعبه های آتش نشانی ، در راهروها ، دالان ها ، پاگرد ها و در راه پله های فرار نصب می شود.
ارتفاع نصب جعبه های آتش نشانی توکار باید بالاتر از ۷۰ سانتی متر از کف نصب بشود.
ارتفاع نصب جعبه های آتش نشانی روکار باید بالای ۱۳۰ سانتی متر از کف نصب بشود.
برای خرید و اطلاع از قیمت انواع جعبه آتش نشانی از جمله جعبه آتش نشانی استیل، تک درب، دوقلو و … می توانید به فروشگاه اینترنتی مزینانی مراجعه نمایید. یکی از بهترین راه حل هایی که باعث می شود در زمان خرید تجهیزات و برنامه ریزی برای نصب جعبه آتش نشانی خود سردرگم نشوید این است که طراحی سیستم اطفاء حریق ساختمان خود را به یک فرد متخصص بسپارید و بگذارید تا او با آگاهی لازم تصمیمات درستی برای شما بگیرد. همچنین می توانید از مطالب زیر در مورد جعبه آتش نشانی استفاده کنید و به این صورت اطلاعات مفید در این خصوص به دست بیاورید.
برای بررسی پاسخ این سوال که آیا استفاده از فایرباکس اجباری است یا خیر باید این موضوع را در نظر داشته باشید که استفاده از فایرباکس طبق ظوابط و بخش نامه های سازمان آتش نشانی برای برخی از ساختمان ها اجباری است و همچنین علاوه بر جعبه های آتش نشانی ممکن است که شما را ملزم به استفاده از سایر وسایل آتش نشانی باشید. برای اینکه پاسخ تمامی سوال هایتان را در این خصوص بگیرید، قصد داریم که در این مطلب در مورد ضوابط و بخشنامه های مربوط سازمان آتش نشانی که برای ساختمان شما وضع شده است را با هم بررسی کنیم، پس با ما همراه باشید. مزینانی تولید کننده جعبه آتش نشانی در مدل های متنوع با قیمت مناسب با ابعاد موزد نظر مشتری بصورت سفارشی می باشد. برای اطلاع از قیمت جعبه آتش نشانی می توانید به سایت مزینانی مراجعه کنید.
در ادامه با بررسی بند های مربوط به این موضوع و استاندارد نصب جعبه آتش نشانی، پاسخ این سوال را در اختیار شما قرار می دهیم.
ساختمان هایی که ارتفاع آنها حداکثر سه طقه است و در هر طبقه یک واحد دارند و از طرفی زیر بنای هر طبقه نهایتا 140 متر است؛ نیازی به لوله کشی آب آتش نشانی و نصب جعبه آتش نشانی ندارند.
ساختمان هایی که دارای ارتفاع 3 تا 5 طبقه هستند و زیر بنای آنها از 140 متر مربع تا 230 متر است نیازی به اجرای سیستم آب کشی آب آتش نشانی با لوله به قطر 1.5 اینچ هستند. همچنین جعبه آتش نشانی باید به صورت یک طبقه در میان در هر طبقه نصب شود. (یعنی طبقه همکف، دوم و چهارم)
ساختمان های دارای ارتفاع 3 الی 5 طبقه که دارای زیر بنای بیشتر از 230 متر مربع هستند باید با استفاده از لوله 1 تا 2 اینچ لوله کشی سیستم آتش نشانی را انجام بدهند و در هر طبقه جعبه آتش نشانی را نصب کنند.
ساختمان هایی که دارای ارتفاع بیشتر از 5 طبقه هستند، بدون در نظر گرفتن زیر بنا، جعبه آتش نشانی را باید در تمام طبقات نصب کنند و همچنین نظر کارشناس آتش نشانی در این خصوص بسیار مهم است چرا که تعیین سایز لوله هایی که باید استفاده شود با کارشناس خواهد بود.
شما می توانید برای مواردی که در آن ها نیاز به استفاده از فایرباکس است از والو و کوپلینگ 1 اینچ به همراه شیلنگ آتش نشانی برزنتی استفاده کنید، از طرفی هم می توانید از شیلنگ های لاستیکی فشار قوی به همراه شیر نازل دار سه حالته استفاده کنید.
سیستم لوله کشی آب آتش نشانی سالن های اجتماعات، انباری ها و واحد های تجاری و صنعتی باید زیر نظر کارشناسان سازمان آتش نشانی انجام شود. همچنین جعبه های آتش نشانی استفاده شده در داخل ساختمان ها و بنا ها باید دارای شیلنگ های آتش نشانی هوزریلی باشد که استفاده آن برای همه راحت است، همچنین جعبه های آتش نشانی بیرون ساختمان باید دارای شیلنگ آتش نشانی برزنتی و شیر و لوازم کوپلینگ باشند. مورد بعدی که در این قسمت باید به یاد داشته باشید این است که هر کدام از جعبه ها باید حد اکثر 30 متر از یکدیگر فاصله داشته باشند.
لوله اصلی آتش نشانی که به آن رایز می گویند و از بالاترین نقطه ساختمان تا پایین ترین قسمت های آن امتداد پیدا کرده است باید در زمان 10 دقیقه بتواند با آتش سوزی مقابله کند تا ماموران آتش نشانی سر برسند. یعنی باید میزان آب موجود باید بتواند تا 10 دقیقه در سر هر کدام از نازل ها فشار 23 اتمسفر ایجاد کند.
مزینانی، با سالها تجربه در تولید تجهیزات آتشنشانی، به عنوان یکی از برترین برندهای این حوزه در کشور شناخته میشود. محصولات مزینانی با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و طراحیهای مهندسی شده، بالاترین استانداردهای ایمنی را رعایت میکنند. تنوع محصولات مزینانی از جعبههای آتشنشانی تککابین تا مدلهای ایستاده و پایه دار، پاسخگوی نیازهای مختلف ساختمانهای مسکونی، تجاری و صنعتی است. با انتخاب جعبه آتشنشانی مزینانی، میتوانید اطمینان حاصل کنید که در مواقع اضطراری، بهترین تجهیزات در دسترس شما خواهد بود.
چرا مزینانی؟ مزینانی با ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش قوی، خیال مشتریان خود را از بابت کیفیت محصولات و پشتیبانی طولانی مدت آسوده کرده است. علاوه بر این، محصولات مزینانی با طراحی زیبا و مدرن، به عنوان یک عنصر دکوراتیو نیز در فضاهای مختلف قابل استفاده هستند. با انتخاب مزینانی، شما نه تنها به ایمنی خود و اطرافیانتان اهمیت میدهید، بلکه به زیبایی محیط زندگی و کار خود نیز کمک میکنید.