جعبه آتش نشانی یکی از تجهیزات ضروری در ساختمان های چند طبقه و به طور کلی مکان های صنعتی و تولیدی است که به آن جعبه F گفته می شود. وجود این نوع جعبه در مواقع خطر و آتش سوزی مانع از گسترش آتش می شود و به اطفاء حریق کمک می کند. در این نوشتار می خواهیم به بررسی دیتیل جعبه آتش نشانی بپردازیم و ویژگی های مختلف جعبه های آتش نشانی را با هم بررسی کنیم.
جعبه آتش نشانی یکی از موثر ترین و کاربردی ترین تجهیزات اطفاء حریق است که در محیط های مسکونی، تجاری، تولیدی و صنعتی به کار می رود. مهم ترین کاربرد جعبه آتش این است که به کمک آن می توان تا زمان رسیدن نیرو های آتش نشانی بخش زیادی از آتش را اطفاء نموده و از گسترش آن جلوگیری کرد. علاوه بر این ها، تجهیزات جعبه آتش می تواند مورد استفاده ی آتش نشانان قرار گرفته و به آن ها کمک کند.
یکی از موارد مطرح در دیتیل جعبه آتش نشانی محل نصب آن است. جعبه ی آتش نشانی معمولا در ارتفاع ۱۳۰ سانتی متر از کف نصب می شود. محل نصب هم باید به گونه ای باشد که در معرض دید عموم مردم قرار داشته باشد و دسترسی به آن به سهولت امکان پذیر باشد. محل نصب جعبه های آتش نشانی معمولا در پاگرد ها، راه پله ها و راهرو هاست بدین صورت دسترسی به آن برای تمامی اهالی ساختمان به راحتی امکان پذیر خواهد بود. نکته ی دیگر در مورد دیتیل جعبه آتش نشانی و نحوه ی نصب آن مربوط به فاصله ی جعبه های آتش نشانی از یکدیگر است. بهتر است جعبه ها در فاصله ی ۳۰ سانتی متری از هم تعبیه شوند. بدین صورت اگر یکی از جعبه ها دچار خرابی شوند، به راحتی می توان از جعبه ی مجاور آن استفاده نمود و در مواقع اضطراری به اطفاء حریق پرداخت.
خروجی های جعبه آتش نشانی می تواند ۱، ۱/۵، ۲، ۲/۵ اینچ باشد. در بررسی دیتیل جعبه آتش نشانی نوع خروجی و میزان دبی خروجی ها بر اساس فاکتور های مختلفی متفاوت است. این فاکتور ها به شرح ذیل است:
هوزریل ها در واقع لوله هایی لاستیکی هستند که درون جعبه های پلاستیکی نگهداری می شوند. هوزریل ها معمولا در محیط های اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند، این نوع لوله ها به صورت قرقره درون جعبه آتش نشانی جمع می شوند و در مواقع اضطراری به میزان نیاز خارج می شوند. در مجاورت جعبه های آتش نشانی مکانی برای نگهداری کپسول آتش نشانی وجود دارد. انتخاب کپسول نیز باید منطبق بر دیتیل جعبه آتش نشانی صورت گیرد و مناسب ترین نوع کپسول برای فضای مورد نظر انتخاب و به کار گرفته شود.
در ادامه دیتیل جعبه آتش نشانی و الزامات مرتبط با نصب آن مورد بررسی قرار می گیرد:
تصور کنید که یک آتشسوزی مهیب کل ساختمان محل زندگی یا کار شما را فراگرفته است. در این شرایط ...
کپسولهای آتشنشانی به عنوان یکی از حیاتیترین تجهیزات ایمنی در مقابل آتشسوزیها شناخته میشوند. این تجهیزات در مواقع اضطراری ...
کپسولهای آتشنشانی به عنوان ابزارهای حیاتی برای مقابله با آتشسوزی در نظر گرفته میشوند. این ابزارها نقش بسزایی در ...
پیشگیری از آتشسوزی و حفاظت از جان انسانها و اموال در برابر آتش، یکی از دغدغههای اصلی طراحان و ...
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه *
نام *
ایمیل *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ